10 gode ideer til et godt halloweenkostume

Hvert år er det halloween, og hvert år skal man stå med den svære beslutning, hvilket kostume skal jeg have på? Der er så mange gode, og man vil ikke være noget som alle andre også er. Derfor kan du her se 10 gode ideer til et godt halloweenkostume. 

Hvordan du vælger det rigtige kostume

For at finde det rigtige kostume, skal du tænke ud af boksen, overveje hvad der ville være en god ide for dig, og tænke over hvilke kostumer, som er alt for kliché. Men på en eller anden måde skal det her kostume også sige noget om dig, det er i hvert fald en god måde at få dit kostume til at være lidt mere unikt.  

Husk det her er halloween, man må gerne gå lidt over gevinst. Halloween er tiden hvor alting skal være skræmmende, så derfor er det en meget god ide at overveje om det er den stil man skal vælge. Eller om du måske skal vælge noget helt andet. Derfor får du her 10 gode ideer til et godt halloweenkostume. 

Den første ide er helt klart et skræmmende halloweenkostume. Eftersom en af de populære gyserfilm det her år var ”the nun”, er et nonnekostume en vildt fed ide. Det bare et nonneklæde der skal på, og så noget hvidt og sort makeup i ansigtet.

Vær en af dine yndlingskarakterer fra en film eller serie. Her er du også ret sikker på, at alle andre ikke har tænkt det samme. Et eksempel kunne være Alice fra Alice i eventyrland. Den lille søde blå kjole og det blonde hår.

Hvis du har en vennegruppe, kan man have et kostume der hænger sammen. Hvis man er en vennegruppe på 3, kan man være spice girls, fra serien på tv. Det er bare 3 dragter i farverne, grøn, rød, og gul. 

Hvad med et kærestepar kostume? Gå til halloweenfesten med en prins og prinsesse kostume, selvfølgelig! Du kan også gå for et mere sexet kostume. En politibetjent der viser lidt for meget hud, med nogle høje fishnet sokker. 

Ideer til de billige og nemme kostumer

I stedet for at være en karakter eller en person, kan man klæde sig ud som en bestemt ting. Her kunne det være en tyggegummimaskine. En hvid trøje hvor man limer nogle små kugler i forskellige farver på maven, og så en rød nederdel, eller et par shorts i rød. 

Hvis der ikke er meget tid, kan man faktisk bare tage en farvet trøje på, og printe et m ud fra M&Ms logo, og sætte det fast. Så er du en M&M. Eller hvad med at være Pikachu, bare med en gul trøje, nogle hjemmelavet øre, og noget rødt på kinderne.

Hvis du vil være helt basic, kan du altid være en kat, matchene farvet tøj, og farvet knurhår på kinderne og hjemmelavet øre. Klæd dig ud som en frugt! En lækker ananas måske, alt du skal bruge, er en gul trøje og nogle grønne blade i håret!

Brug en af de 10 ideer til din næste halloween fest, så skuffer du ikke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *