5 idéer til frække kostumer

Man bliver aldrig for gammel til at klæde sig ud, og mange af årets festlige begivenheder kalder på et lækkert kostume. Hvis man skal til en fræk voksenfest eller en anden form for arrangement, der lægger op til det, er her fem gode idéer til det ekstra frække kostume. 

Et frækt kostume vil med garanti vække opsigt og give en masse skøn opmærksomhed. Alt afhængigt af mod, sted og temperatur, kan man lave kostumeforslagene mere eller mindre afklædte.

Lærer og skolepige

Der er en række klassiske pikante kostumer, der bare altid holder. Heriblandt er det frække skolepigekostume med en lille nederdel, skjorte, knæstrømper og et par briller fast inventar i de fleste kostumebutikker. Der er rig mulighed for at lege med rollerne, og man kan lave det til et nemt parkostume med en sød skoleelev og en bestemt lærer med spanskrør – hvem der er hvem, er op til Jer.

Politimand eller politikvinde

Autoriteter er altid frække, og politikostumet er ingen undtagelse. Med et par refleksive solbriller, et par håndjern, en politihat og selvfølgelig det obligatoriske politiskilt kan man let anholde ham eller hende den søde. Det fungerer kanon til begge køn, og man kan ofte let sammensætte kostumet med dele fra sit eget klædeskab. Lev dig endelig ind i rollen og tag en ekstra stram mine på, når ”reglerne” ikke bliver holdt.

Læge og sygeplejerske

En anden klassiker er den frække sygeplejerske, der skal lægge kolde klude på de feberhede pander. Sygeplejersken åbner op for at være ekstra omsorgsfuld på den lækre måde. For lægen er en kittel og et stetoskop obligatorisk. Der er mange muligheder, når det kommer til plejerollen, for man kan både lytte på bankende hjerter med stetoskop og tage temperaturen på én, der ser lidt ekstra hot ud. 

Præsten og nonnen

Har man lyst til at være lidt blasfemisk, byder et præste- eller nonnekostume på sjove muligheder. Slå korsets tegn og skål med de andre gæster med alterbægeret i hånden. Er man flere, kan man foruden præsten og nonnen inkludere munken, englen og djævlen i det kristne tema for et sjovt og frækt fælleskostume.

Julekostumer til julefrokosten

Er det den tid på året, kalder decembers julefrokoster på lumre julemænd og sexede nissepiger. Julemandskostumet kan blive en kende varmt, men man kan let finde eller lave en mere fræk udgave, hvis man dropper puden på maven og det store skæg. Nissepigen klares let med en sød rød kjole og en nissehue, så man også let kan fortsætte festen i byen efterfølgende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *