Derfor skal du vælge et Find Holger kostume til den næste fest.

Elsker du også at klæde dig ud og gå til kostumefest? Så skal du så absolut prøve et Find Holger kostume næste gang du tager afsted. Hvorfor? Det kan du læse mere om lige her.

En god klassiker

Alle elsker en god klassiker og langt de fleste mennesker ved hvem Find Holger er. På den måde kan du altid vide dig sikker på at folk ved hvem det er du er klædt ud som samtidig med, at du kan få dig et godt grin sammen med dem.

Dine venner eller familie kommer sikkert til at give dig anerkendende bemærkninger for dit valg af kostume og alle vil med sikkerhed elske, at du har valgt at klæde dig ud som Find Holger. 

Mange vil endda undre sig over at de ikke selv har tænkt over den gode mulighed for at vælge at klæde sig ud som Find Holger. For selvom mange elsker Find Holger og at Find Holger er lidt af en klassiker, så er det ikke særligt mange der tænker på, at de selvfølgelig også kan klæde sig ud som ham.

En sjov leg

Hvis du føler dig en smule spøgefuld den aften, så kan du endda også gøre det til en sjov leg sammen med dine venner. Det kan være at du og dine venner bliver inspireret af den gode Find Holger ide og vælger at lege gemmeleg. Det er med garanti lang tid siden at du har leget og kunne det ikke være sjovt at finde den gode leg frem igen med dine venner?

Eller hvad med at lege en god omgang fangeleg? Find Holger handler jo netop om at man skal ’finde’ eller ’få fat’ i Holger. I kan for eksempel vende det rundt til at Holger i stedet bliver fangeren og i andre ihærdigt må løbe fra ham. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *